ONZE KEUKENBRIGADE


Stelt iedere maand een nieuw menu samen uit de mooiste producten van wat het seizoen te bieden heeft. Het liefst gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de Rotterdamse regio.

 

Ons brood komt van Jordy's Bakery

Vlees van familiebedrijf Slagerij H de Rooij

Wild en Gevogelte van Treuren

Vis van Schmidt Zeevis 

 

DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUW GERECHT DRAAGT MEER BIJ TOT HET MENSELIJK GELUK DAN DE ONTDEKKING VAN EEN NIEUWE STER

Anthelme Brillat Savarin (1755-1826)



MENU

inclusief pre-amuse en amuse


Ballotine van Noorse zalm

Noordzeekrab | gefermenteerde meloen | appel | avocado

*** 

Licht gerookte schelvis (4de gang)

Citrus Beurre Blanc | perzik | hazelnoot | Imperial Cavinoir | Lardo 

*** 

Kwartel en zwezerik (5de gang)

Zwarte knoflook | aubergine | paprika chutney  

***

Hollands lamsfilet

Lamsjus | asperge van de BBQ | doperwt | lamsstoof

 ***

Selectie van Europese kazen (6de gang)

Compôte | rozijnenbrood

 ***

Cremeux van aardbei en vlierbloesem

Rabarber | chocolade | olijfolie | sorbet van Yuzu

 

  

3 gangen € 49,50   Wijnarrangement € 27,00

4 gangen € 58,50   Wijnarrangement € 35,00

5 gangen € 67,50   Wijnarrangement € 43,00

 6 gangen € 76,50   Wijnarrangement € 51,00 


a la carte

inclusief pre-amuse en amuse


VOORGERECHTEN

  

Ierse "Mor" oesters 3 of 6 stuks

Sjalot | rode wijn azijn  €15,00 / €30,00

 

Ceviche van zeebaars

Langoustinegelei | avocado | meloen | Granny Smith €21,50

 

Runderpastrami

Portobello cremeux | kokos crème | kroepoek van cêpes  €21,50

 

 

Tussengerechten / voorgerechten

        

Ossenstaart bouillon

Morilles | pompoenpit | knolselderij €16,00

  

Bisque d'Homard

Daslook | kreeft | bieslook €17,50

 

Escargots

Merg | iberico | bloedworst | schuim van knoflook €25,00

 

Halve kreeft

Truffelboter | kropsla | ravioli kreeft €25,00

  

  

HOOFDGERECHTEN

        

Medaillon van zeeduivel

Champagne Beurre Blanc | knolselderij gnocchi | paling €32,00

  

Tournedos

Ravioli kalfswang | saus van cêpes | gerookte paddenstoelen €32,00

(+ Supplement gebakken eendenlever met truffel €8,00)

 

 

Noordzeetong à la meunière

Courgettebloem | hasselback aardappel | salade van rauwe groenten €42,50

 

 

DESSERT

     

Crème brûlée witte chocolade

Pure chocolade ijs | yuzu € 13,50

 

Lambada aardbeien

Hangop | pistache | basilicum  €13,50

 

Parfait van pistache

Mousse van mokka | hazelnoot | koffie meringue €13,50

 

Tarte tatin

Calvados | karamel | vanille-ijs  €15,00

 

Selectie van Europese kazen

Compote | rozijnenbrood  €16,50